JAB�ECZNIK 4 SZKLANKI M�KI 3 �ӣTKA 3/4 KOSTKI MARGARYNY 1 SZKLANKA CUKRU 3 �Y�KI KWA�NEJ �MIETANY 2 �Y�ECZKI PROSZKU DO PIECZENIA 1 CUKIER WANILIOWY CYNAMON 10 JAB�EK M�K� Z MARGARYN� POSIEKA� NO�EM. �ӣTKA, CUKIER, CUKIER WANILIOWY ROZTRZEPA� ZE �MIETAN�. DO M�KI DODA� PROSZEK DO PIECZENIA I RESZT� SK�ADNIK�W. WYROBI� CIASTO. WSTAWI� DO LOD�WKI NA Pӣ GODZINY. POTRZE� JAB�KA. CIASTO PODZIELI NA Pӣ. JEDN� CZʌ� WY�O�Y� NA BLACH�, PODZIURAWI� WIDELCEM. OB�O�Y� JAB�KAMI, POSYPA� CUKREM I CYNAMONEM. NAKRY� DRUG� CZʌCI� CIASTA. PIEC 30 MIN. W TEMP. 200 ST.
domi.nika