JABŁECZNIK.txt

(0 KB) Pobierz
JAB�ECZNIK

4 SZKLANKI M�KI
3 �ӣTKA
3/4 KOSTKI MARGARYNY
1 SZKLANKA CUKRU
3 �Y�KI KWA�NEJ �MIETANY
2 �Y�ECZKI PROSZKU DO PIECZENIA
1 CUKIER WANILIOWY
CYNAMON
10 JAB�EK

M�K� Z MARGARYN� POSIEKA� NO�EM.
�ӣTKA, CUKIER, CUKIER WANILIOWY ROZTRZEPA� 
ZE �MIETAN�.
DO M�KI DODA� PROSZEK DO PIECZENIA I RESZT� SK�ADNIK�W.
WYROBI� CIASTO.
WSTAWI� DO LOD�WKI NA Pӣ GODZINY.
POTRZE� JAB�KA.
CIASTO PODZIELI NA Pӣ.
JEDN� CZʌ� WY�O�Y� NA BLACH�, PODZIURAWI� WIDELCEM.
OB�O�Y� JAB�KAMI, POSYPA� CUKREM I CYNAMONEM.
NAKRY� DRUG� CZʌCI� CIASTA.
PIEC 30 MIN. W TEMP. 200 ST.


Zgłoś jeśli naruszono regulamin