Ruloniki z szynki.doc

(0 KB) Pobierz

Składniki:

 

- 3 plastry szynki

 

- 1/2 opakowania serka kanapkowego

 

- 2 ząbki czosnku

 

- łyżeczka posiekanych świeżych ziół

 

- świeżo zmielony pieprz.

 

Wartość kaloryczna: 300 kcal.

 

Wykonanie:

 

1. Czosnek posiekaj i rozetrzyj, dodaj do serka wraz z ziołami. Świeże zioła możesz zastąpić suszonymi. Możesz wybrać swoje ulubione zioła (np. bazylię, oregano), możesz wybrać także ich mieszankę. Serek przypraw świeżo zmielonym pieprzem.

 

2. Plastry szynki zwiń w ruloniki. Szprycę do dekoracji ciast wypełnij przyprawionym serkiem z ziołami. Szprycą napełnij ruloniki z szynki.

...
Zgłoś jeśli naruszono regulamin