Szparagi z sosem holenderskim.pdf
(
64 KB
)
Pobierz
26067133 UNPDF
Szparagi z sosem holenderskim
Składniki
65 dag szparagów, sos holenderski (patrz: Sosy), białko jaja na
twardo, sól, pieprz
Sposób przyrządzania
Ze szparagów odciąć twarde końce, oskrobać, opłukać, ułożyć
końcami przy brzegu, główkami do środka prostokątnego żaroodpornego naczynia,
przykryć mikrofalową folią i mikrofalować 6-8 minut przy NAJWYŻSZEJ MOCY. Po
wyjęciu z kuchenki pozostawić w temperaturze pokojowej na 2-3 minuty. W tym czasie
przyrządzić sos holenderski. Szparagi polać sosem, posypać rozdrobnionym białkiem i
podawać.
Proporcje dla 4 osób.
Plik z chomika:
walbe
Inne pliki z tego folderu:
Omlet.pdf
(53 KB)
Łosoś Terijaki(1).pdf
(56 KB)
Ciasteczka z muesli(1).pdf
(45 KB)
Krem francuski.pdf
(46 KB)
Nuggets szpinakowe.pdf
(66 KB)
Inne foldery tego chomika:
Baby Cook - książka kucharska dla najmłodszych
Bimber
Chleb
CIASTA
ciasteczka
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin