Ryba pieczona ll.pdf
(
39 KB
)
Pobierz
34420154 UNPDF
Ryba pieczona II
Składniki
6 filetów dowolnej ryby, 2,5 dag masła, sól. Sos: 2 łyżki
śmietany, 2 łyżki ostrej musztardy, łyżka drobno posiekanych
korniszonów, pieprz, sól
Sposób przyrządzania
Opłukane i osuszone filety posolić, ułożyć w żaroodpornym naczyniu posmarowanym
masłem i wstawić do piekarnika nagrzanego do 230°C. Po 15 min wyjąć naczynie,
odlać wytworzony sos. Śmietanę wymieszać z musztardą, solą, pieprzem
i korniszonami. Przykryć filety tym sosem, wstawić na 10-15 min do piekarnika.
Podawać z frytkami i surówką z kiszonej kapusty.
Plik z chomika:
kapciajerzy1
Inne pliki z tego folderu:
Ryby i owoce morza.pdf
(682 KB)
Ryby duszone z pieczarkami i cebulą.pdf
(330 KB)
Śledzie zapiekane.pdf
(54 KB)
Śledzie w pierzynce.pdf
(58 KB)
Śledzie w oleju z kaparami i cebulą.pdf
(56 KB)
Inne foldery tego chomika:
- Renata Dąbkowska Dystans 2011 REAKTYWACJA
(1)
+++Zakochaj sie po polsku
= PIOSENKI MIŁOSNE =
►♫ Leszcze
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin