Marco Pierre White odkrywa brytyjską kuchnię (odc. 003) Wędzony węgorz z sałatką z ziemniaków.pdf

(28 KB) Pobierz
kuchnia.tv
kuchnia.tv
Wędzony węgorz z sałatką z ziemniaków
ilość osób: 6
trudność: łatwe
Składniki
wędzony węgorz lub makrela
ziemniaki, najlepiej odmiany Jersey Royal
majonez
rukiew wodna
sól
Przygotowanie
Ugotować ziemniaki w mundurkach, ostudzić i obrać. Pokroić w plastry, posolić, dodać majonez i
wymieszać. Rybę obrać ze skóry, usunąć ości i podzielić na porcje. Podawać z rukwią wodną.
© Marco Pierre White
Przepis z programu Marco Pierre White odkrywa brytyjską kuchnię.
(odc.3)
1 z 1
2010-02-16 15:46
242111724.001.png 242111724.002.png 242111724.003.png
Zgłoś jeśli naruszono regulamin