PIANKA SEROWA.doc

(19 KB) Pobierz
PIANKA SEROWA

                                             PIANKA SEROWA

 

 

KREM

 

 

1 KOSTKA TWAROGU[25 DKG.]

 

3 ŁYŻKI PUDRU CUKRU

 

½  LITRA KREMÓWKI

 

GALARETKA CYTRYNOWA

 

PŁATKI MIGDAŁOWE

 

DŻEM  BRZOSKWINIOWY

 

 

PRODUKT

 

 

TWARÓG ROZMIKSOWAĆ [nie mielić] Z PUDREM CUKREM.

GALARETKĘ NA 1 SZKLANKE WODY ROZPUŚCIĆ.

ŚMIETANĘ UBIĆ NA PIANĘ.

GĘSTNIEJĄCĄ GALARETKĘ  LAĆ DO TWAROGU ,ŚMIETANĘ UTRZEĆ.

BISZKOPT PRZEKROIĆ NA POŁOWĘ  KREM WŁOŻYĆ DO ŚRODKA.

NA WIERZCH DZEM I POSYPAĆ PŁATKAMI.

...
Zgłoś jeśli naruszono regulamin