Botwinka.pdf
(
26 KB
)
Pobierz
4243950 UNPDF
Botwinka
Składniki
1 kg botwinki, po kilka gałązek kopru i szczypiorku, pół łyżeczki kwasku cytrynowego,
łyżeczka cukru, łyżeczka soli
Sposób przyrządzania
Botwinkę starannie umyć, uszkodzone liście odrzucić, a pozostałe pokroić jak do zupy,
wymieszać z posiekaną zieleniną, solą, cukrem i kwaskiem cytrynowym, podgrzać.
Następnie przełożyć do czystych słoików i pasteryzować godzinę.
Plik z chomika:
makslojer
Inne pliki z tego folderu:
Zupy - rosoły.pdf
(77 KB)
Zupa-krem z pieczarek.pdf
(73 KB)
Zupa-krem z kalafiora.pdf
(51 KB)
Solanka mojej mamy.pdf
(41 KB)
Zupa krem z zielonego groszku z grzybami.pdf
(49 KB)
Inne foldery tego chomika:
amateur
atcht
Babycook
Bigfish Games - Cradle of Rome Crack {DanManInSane}
Bóle kręgosłupa - poradnik medycyny naturalnej
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin