Farsz do naleśników,krokietów i pasztecików.pdf
(
40 KB
)
Pobierz
70612949 UNPDF
Farsz do naleśników, krokietów i pasztecików
Składniki
40 dag świeżych koźlarzy lub podgrzybków, 30 dag pieczonego
kurczaka, 2 żółtka, 3 łyżki gęstej śmietany, 10 dag migdałów, pół
łyżeczki keczupu, curry, pieprz, sól
Sposób przyrządzania
Migdały zblanszować, obrać ze skórki, zmiażdżyć lub bardzo drobno posiekać. Starannie
oczyszczone grzyby ugotować w małej ilości wrzątku, osączyć i razem z mięsem drobno
posiekać lub zemleć. Wymieszać ze śmietaną, żółtkami, keczupem i przyprawami Zbyt
rzadki farsz można zagęścić bułką tartą. (100 g - 205 kcal).
Plik z chomika:
xxxAnia29xxx
Inne pliki z tego folderu:
Drób w panierce na ostro.pdf
(31 KB)
Danie żniwiarza.pdf
(29 KB)
Aromatyczna pieczeń barania.pdf
(42 KB)
Aromatyczne sznycle z kurczaka.pdf
(30 KB)
Baranie kotleciki w sosie majerankowym.pdf
(65 KB)
Inne foldery tego chomika:
Alkohole
Artykuły
Bułeczki
Ciasta all
Ciasta i babeczki
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin