Profilaktyczny program ochrony obiektów przed szkodnikami.pdf
(
1821 KB
)
Pobierz
Profilaktyczny program ochrony obiektów przed szkodnikami jako podstawowy wymóg zabezpieczeń przed zagrożeniami biologicznymi w przetwórstwie spożywczym w aspekcie funkcjonowania systemu HACCP
filaktyczny pro
gram
gram o
chrony
chrony
obiekt
obiekt
ó
w
w
rzed s
zkodnikami jako podstawowy
zkodnikami jako podstawowy
wym
ó
g zabezpiecze
wym
g zabezpieczeń
przed zagro
przed zagroż
eniami
eniami
biologicznymi w przetw
ó
rstwie
biologicznymi w przetw
rstwie
spoż
ywczym
ywczym
w aspekcie funkcjonowania
w aspekcie funkcjonowania
system
systemu
HACCP
HACCP
Prof. dr hab. Stanisław Ignatowicz
SGGW
Katedra Entomologii Stosowanej
Pro
filaktyczny pro
Pro
p
rzed
spo
Wymagania konsumentów żywności są
wysokie.
Bezpiecznej żywności!
Oczekują oni żywności łatwej do
przygotowania posiłk
ó
w, mało
przetworzonej, naturalnej, świeżej i
bezpiecznej
, czyli wolnej od
zagrożeń
•
(mikro-)biologicznych,
•
fizycznych i
•
chemicznych
.
System HACCP
Wymagania konsument
ó
wmogą być
spełnione przez wprowadzenie w
przedsiębiorstwie spożywczym
systemu
HACCP
-
Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty
Kontrolne
.
System jakości HACCP
System jakości HACCP
został opracowany w
celu zapobieżeniu
zatruciom pokarmowym
w warunkach
kosmicznych.
Plik z chomika:
Danuszka
Inne pliki z tego folderu:
wymagania.pdf
(1070 KB)
asystent1.zip
(1978 KB)
Test6.exe
(9643 KB)
Test3.exe
(3 KB)
Test2.exe
(5136 KB)
Inne foldery tego chomika:
Psychologia
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin