Profilaktyczny program ochrony obiektów przed szkodnikami.pdf

(1821 KB) Pobierz
Profilaktyczny program ochrony obiektów przed szkodnikami jako podstawowy wymóg zabezpieczeń przed zagrożeniami biologicznymi w przetwórstwie spożywczym w aspekcie funkcjonowania systemu HACCP
filaktyczny pro gram
gram o chrony
chrony obiekt
obiekt ó w
w
rzed s zkodnikami jako podstawowy
zkodnikami jako podstawowy
wym ó g zabezpiecze
wym
g zabezpieczeń przed zagro
przed zagroż eniami
eniami
biologicznymi w przetw ó rstwie
biologicznymi w przetw
rstwie
spoż ywczym
ywczym w aspekcie funkcjonowania
w aspekcie funkcjonowania
system
systemu HACCP
HACCP
Prof. dr hab. Stanisław Ignatowicz
SGGW
Katedra Entomologii Stosowanej
Pro filaktyczny pro
Pro
p rzed
spo
260696701.058.png
Wymagania konsumentów żywności są
wysokie.
260696701.069.png 260696701.080.png 260696701.091.png 260696701.001.png 260696701.009.png 260696701.010.png 260696701.011.png 260696701.012.png 260696701.013.png 260696701.014.png 260696701.015.png 260696701.016.png 260696701.017.png 260696701.018.png 260696701.019.png 260696701.020.png 260696701.021.png 260696701.022.png 260696701.023.png 260696701.024.png 260696701.025.png 260696701.026.png 260696701.027.png 260696701.028.png 260696701.029.png 260696701.030.png 260696701.031.png 260696701.032.png 260696701.033.png 260696701.034.png 260696701.035.png 260696701.036.png 260696701.037.png 260696701.038.png 260696701.039.png 260696701.040.png 260696701.041.png 260696701.042.png 260696701.043.png 260696701.044.png 260696701.045.png 260696701.046.png 260696701.047.png 260696701.048.png 260696701.049.png 260696701.050.png 260696701.051.png 260696701.052.png 260696701.053.png 260696701.054.png 260696701.055.png 260696701.056.png 260696701.057.png 260696701.059.png 260696701.060.png 260696701.061.png 260696701.062.png 260696701.063.png 260696701.064.png 260696701.065.png 260696701.066.png 260696701.067.png 260696701.068.png 260696701.070.png 260696701.071.png 260696701.072.png 260696701.073.png 260696701.074.png 260696701.075.png 260696701.076.png 260696701.077.png 260696701.078.png 260696701.079.png 260696701.081.png 260696701.082.png 260696701.083.png 260696701.084.png 260696701.085.png 260696701.086.png 260696701.087.png 260696701.088.png 260696701.089.png 260696701.090.png 260696701.092.png 260696701.093.png 260696701.094.png 260696701.095.png 260696701.096.png 260696701.097.png 260696701.098.png 260696701.099.png 260696701.100.png 260696701.101.png 260696701.002.png 260696701.003.png 260696701.004.png 260696701.005.png
Bezpiecznej żywności!
Oczekują oni żywności łatwej do
przygotowania posiłk ó w, mało
przetworzonej, naturalnej, świeżej i
bezpiecznej , czyli wolnej od
zagrożeń
(mikro-)biologicznych,
fizycznych i
chemicznych .
260696701.006.png
System HACCP
Wymagania konsument ó wmogą być
spełnione przez wprowadzenie w
przedsiębiorstwie spożywczym systemu
HACCP -
Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty
Kontrolne .
260696701.007.png
System jakości HACCP
System jakości HACCP
został opracowany w
celu zapobieżeniu
zatruciom pokarmowym
w warunkach
kosmicznych.
260696701.008.png
Zgłoś jeśli naruszono regulamin