Dłużewska Anna Technologia żywności 2008r.pdf
(
6822 KB
)
Pobierz
446815823 UNPDF
Plik z chomika:
misiek.b
Inne pliki z tego folderu:
Wartość odżywcza żywności Robert Palka.pdf
(317 KB)
Przedłużanie trwałości mięsa drobiowego Kołodziej Jolanta.pdf
(1278 KB)
Probiotyki w produkcji wyrobów mięsnych Dolatowski Zbigniew.pdf
(521 KB)
Polifenole jako naturalne antyoksydanty w żywności.pdf
(2033 KB)
Technologia żywności- podręcznik dla technikum Dłuzewski Mieczysław(1).pdf
(1530 KB)
Inne foldery tego chomika:
2 HACCP Sklep
3 HACCP Mała Gastronomia
4 HACCP Restauracja
5 Projekt Technologiczny Restauracji
6 Projekt Technologiczny PUB
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin