Subject: Poradnik u�ytkownika piwa Date: Thu, 27 May 1999 14:43:23 +0200 From: Trebor <trebor@ds2.pg.gda.pl> Organization: Dom Studencki nr 2 Politechniki Gdanskiej Newsgroups: pl.listserv.chomor-l OBJAW: Piwo wyj�tkowo blade i bez smaku PRZYCZYNA: Szklanka jest pusta DZIA�ANIE: Popro� kogo�, �eby ci kupi� nast�pne OBJAW: Sciana naprzeciwko pokry�a si� �wiate�kami PRZYCZYNA: Le�ysz na plecach DZIA�ANIE: Trzymaj si� baru OBJAW: Usta pe�ne niedopa�k�w PRZYCZYNA: Przewr�ci�e� si� na bar DZIA�ANIE: Patrz wy�ej OBJAW: Piwo jest bez smaku, koszula z przodu mokra PRZYCZYNA: Usta zamkni�te lub piwo skierowane do nieodpowiedniej cz�ci twarzy DZIA�ANIE: Wycofaj si� do toalety i potrenuj przed lustrem OBJAW: Stopy mokre i zimne PRZYCZYNA: Szklanka trzymana pod nieodpowiednim k�tem DZIA�ANIE: Obr�� szklank� tak, aby otw�r by� skierowany ku sufitowi OBJAW: Stopy ciep�e i mokre PRZYCZYNA: Wadliwa kontrola przep�ywu DZIA�ANIE: Sta� obok najbli�szego psa i upomnij w�a�ciciela OBJAW: Pod�oga rozmazana PRZYCZYNA: Patrzysz przez dno pustej szklanki DZIA�ANIE: Popro� kogo�, �eby ci kupi� nast�pne piwo OBJAW: Pod�oga si� rusza PRZYCZYNA: Jeste� wynoszony DZIA�ANIE: Upewnij si�, czy nios� ci� do nast�pnego baru OBJAW: Nagle zrobi�o si� ciemno PRZYCZYNA: Bar jest zamkni�ty DZIA�ANIE: Ustal z barmanem sw�j adres OBJAW: Taks�wka pokrywa si� kolorowymi wzorami PRZYCZYNA: Konsumpcja piwa przekroczy�a dopuszczalny limit DZIA�ANIE: Wytrzyj usta -- Pozdrawiam _____________________________________________________________________ Robert Pudlik DS-2 Politechniki Gda�skiej
sajrinka