Polędwica wieprzowa wędzona.pdf
(
27 KB
)
Pobierz
5857287 UNPDF
Polędwica wieprzowa wędzona
Składniki:
5 kg schabu bez kości 180 g soli 10 g saletry 10 g ziela angielskiego 10 g pieprzu
Sposób wykonania:
Mięso zamarynować w taki sam sposób, jak karkówkę na baleron (8 - 10 dni). Zawinąć
ciasno w błonę z sadła i wędzić 4 dni w ciepłym dymie.
Plik z chomika:
alkon1989
Inne pliki z tego folderu:
Żeberka wędzone (Stary oryginalny przepis).pdf
(28 KB)
Zimowa sałatka ogórkowa.pdf
(30 KB)
Wołowina peklowana wędzona.pdf
(28 KB)
Włoszczyzna solona.pdf
(28 KB)
Śliwki kwaszone.pdf
(31 KB)
Inne foldery tego chomika:
▸Dania Główne
►LUBIĘ GOTOWAĆ
Dekorowanie stołu
Drinki
Ozdabianie dekorowanie potraw garnierowanie
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin