Czosnek.pdf
(
27 KB
)
Pobierz
5856722 UNPDF
Czosnek
Składniki:
- 10 ząbków czosnku - olej słonecznikowy - suszony tymianek lub oregano - sól
Sposób wykonania:
Piekarnik nagrzewamy do 120ºC. 1/4 szklanki oleju mieszamy z ziołami. Czosnek
obsmażamy na złoto na oleju, przekładamy do słoiczka, zalewamy olejem z ziołami,
solimy i wstawiamy na 30 minut do piekarnika. Podajemy jako małą przekąskę.
Plik z chomika:
fajorek
Inne pliki z tego folderu:
Żeberka wędzone (Stary oryginalny przepis).pdf
(28 KB)
Śliwki kwaszone.pdf
(31 KB)
Zimowa sałatka ogórkowa.pdf
(30 KB)
Włoszczyzna solona.pdf
(28 KB)
Wołowina peklowana wędzona.pdf
(28 KB)
Inne foldery tego chomika:
ciasta
desery
książki kucharskie
kuchnia indyjska
nalewki
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin