Czosnek.pdf
(
27 KB
)
Pobierz
5856722 UNPDF
Czosnek
Składniki:
- 10 ząbków czosnku - olej słonecznikowy - suszony tymianek lub oregano - sól
Sposób wykonania:
Piekarnik nagrzewamy do 120ºC. 1/4 szklanki oleju mieszamy z ziołami. Czosnek
obsmażamy na złoto na oleju, przekładamy do słoiczka, zalewamy olejem z ziołami,
solimy i wstawiamy na 30 minut do piekarnika. Podajemy jako małą przekąskę.
Plik z chomika:
t500
Inne pliki z tego folderu:
Żydowska sałatka warzywna.pdf
(44 KB)
Żurek z chrzanem i śmietaną.pdf
(73 KB)
Żurek po kielecku.pdf
(85 KB)
Żurek na skrzydełku.pdf
(43 KB)
Żurek.pdf
(30 KB)
Inne foldery tego chomika:
330 Ciast
Balerony
Boczki
Ewa Wachowicz-przepisy
Kawa
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin