KSIĄŻKI O TEMATYCE DOMOWEGO WYROBU WĘDLIN.doc

(50 KB) Pobierz

KSIĄŻKI O TEMATYCE DOMOWEGO WYROBU WĘDLIN I NIE TYLKO

 

1.       Jerzy Czapok – Domowy wyrób wędlin

2.       Egon Binder – Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

3.       W. Poszepczyński - Domowe przetwory z mięsa

4.       Tadeusz Kłosowski – Sami wyrabiamy wędliny

5.       T. Kłossowski - Domowe wyroby mięsne

6.       K. Gosłowski, K. Miśkiewicz – Wędzenie przetworów mięsnych

7.       Tadeusz Barowicz - Najlepsze dania z dziczyzny

8.       Tadeusz Barowicz – Ruszta, ruszty, wędzarnie – sposoby budowania i wykorzystania

9.       Eleonora Trojan, Julian Piotrowski – Tradycyjne wędzenie

10.   Domowe przetwarzanie i konserwowanie mięsa

11.   Maciej E. Halbański – Leksykon sztuki kulinarnej

12.   F. Starzyńska Przerób mięsa w warunkach domowych

13.   Bernard Gahm – Kiełbasy własnego wyrobu

14.   Armina i Uschi Deutz – Dziczyzna, polowanie i przyrządzanie

15.   Feliksa Starżyńska, Anna Ners – Domowe przetwarzanie i konserwowanie mięsa

16.   Waldemar Kanigowski – Kiełbasy, szynki balerony i nie tylko

17.   Zbigniew Brochowski - Technologia przetwórstwa mięsnego

18.   Andrzej Żerkowski – Sekrety wędzenia wędlin okresu  międzywojennego

19.   Bohdan Chabrowski – Domowe wędzenie ryb i coś więcej

20.   Jan Szyttler - Kuchnia myśliwska

21.   Skarbnica Wiedzy – Domowy wyrób wędlin

22.   Wybór – Kiełbasy własnego wyrobu

23.   Grzegorz Russak - Praktyczna kuchnia myśliwska

24.   Lidia Skórzańska - Polska dziczyzna. Domowy wyrób

25.   Marek Zin – Domowa encyklopedia potraw mięsnych

26.   Kocur 2006 - Wędliny - wyrób domowym sposobem

27.   Carol Bowen - Co i jak zamrażać … a można wszystko!

Zgłoś jeśli naruszono regulamin