KSIĄŻKI O TEMATYCE DOMOWEGO WYROBU WĘDLIN I NIE TYLKO
1. Jerzy Czapok – Domowy wyrób wędlin
2. Egon Binder – Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb
3. W. Poszepczyński - Domowe przetwory z mięsa
4. Tadeusz Kłosowski – Sami wyrabiamy wędliny
5. T. Kłossowski - Domowe wyroby mięsne
6. K. Gosłowski, K. Miśkiewicz – Wędzenie przetworów mięsnych
7. Tadeusz Barowicz - Najlepsze dania z dziczyzny
8. Tadeusz Barowicz – Ruszta, ruszty, wędzarnie – sposoby budowania i wykorzystania
9. Eleonora Trojan, Julian Piotrowski – Tradycyjne wędzenie
10. Domowe przetwarzanie i konserwowanie mięsa
11. Maciej E. Halbański – Leksykon sztuki kulinarnej
12. F. Starzyńska Przerób mięsa w warunkach domowych
13. Bernard Gahm – Kiełbasy własnego wyrobu
14. Armina i Uschi Deutz – Dziczyzna, polowanie i przyrządzanie
15. Feliksa Starżyńska, Anna Ners – Domowe przetwarzanie i konserwowanie mięsa
16. Waldemar Kanigowski – Kiełbasy, szynki balerony i nie tylko
17. Zbigniew Brochowski - Technologia przetwórstwa mięsnego
18. Andrzej Żerkowski – Sekrety wędzenia wędlin okresu międzywojennego
19. Bohdan Chabrowski – Domowe wędzenie ryb i coś więcej
20. Jan Szyttler - Kuchnia myśliwska
21. Skarbnica Wiedzy – Domowy wyrób wędlin
22. Wybór – Kiełbasy własnego wyrobu
23. Grzegorz Russak - Praktyczna kuchnia myśliwska
24. Lidia Skórzańska - Polska dziczyzna. Domowy wyrób
25. Marek Zin – Domowa encyklopedia potraw mięsnych
26. Kocur 2006 - Wędliny - wyrób domowym sposobem
27. Carol Bowen - Co i jak zamrażać … a można wszystko!
drejk007