Pasta krabowa.rtf

(5 KB) Pobierz
Pasta krabowa

Pasta krabowa

 

Składniki na 6 porcji:

2 opakowania twarożku wiejskiego

puszka krabów

2-3 ząbki czosnku

2 łki posiekanego szczypiorku

2 łki soku z cytryny

3 łki keczupu

sos tabasco

łeczka sosu worcester

2-3 małe pomidorki

kilka gałązek koperku

 

Czosnek posiekaj, utrzyj z solą, wymieszaj z serem, sokiem z cytryny, keczupem, sosem tabasco i worcester. Składniki te zmiksuj z mięsem krabów i wymieszaj ze szczypiorkiem. Teraz przełóż do salaterki, przykryj i wstaw na 2-3 godziny do lodówki.

 

Pastę z krabów podaje się mocno schłodzoną, a udekorować możesz koperkiem i ćwiartkami pomidorków.

...
Zgłoś jeśli naruszono regulamin