klasa I technikum - organizacji usług gastronomicznych - spis książek.doc

(40 KB) Pobierz

L.p

Przedmiot

Nazwisko autora i tytuł podręcznika

Wydawnictwo

1

j. polski

K. Mrowcewicz – Przeszłość to dziś – dla klasy I liceum i technikum – cz. I i II

STENTOR

Nowe wydanie

2

j. angielski

Nazwa podręcznika zostanie podana na początku roku szkolnego

 

3

j. francuski

Nazwa podręcznika zostanie podana na początku roku szkolnego

PWN

4

historia

Nazwa podręcznika zostanie podana na początku roku szkolnego

 

5

wiedza o kulturze

Nazwa podręcznika zostanie podana na początku roku szkolnego

 

6

matematyka

M. Karpiński,  M. Dobrowolska, M. Braun, J. Lech – Matematyka I, podręcznik dla liceum i technikum, zakres podstawowy – nowa wersja – książka dostosowana do podstawy programowej z września 2007r

Jeśli uczeń planuje w przyszłości zdawać maturę z matematyki na poziomie rozszerzonym proponujemy kupno wyżej wymienionego podręcznika w wersji zakres podstawowy z rozszerzeniem

Seria –

Matematyka z plusem

Wyd. GWO

7

fizyka i astronomia

Nazwa podręcznika zostanie podana na początku roku szkolnego

 

8

chemia

Nazwa podręcznika zostanie podana na początku roku szkolnego

 

9

biologia

Nazwa podręcznika zostanie podana na początku roku szkolnego

 

10

geografia

Nazwa podręcznika zostanie podana na początku roku szkolnego

 

11

podstawy przedsiębiorczości

K. Gorbicka, M. Żmiejko – „Czas na przedsiębiorczość” + zeszyt ćwiczeń 

PWN 2008

12

po

M. Borowiecki, Z. Pytasz, E. Rygała – „Bądźmy bezpieczni” – cz 1

Zeszyt ćwiczeń do przysposobienia obronnego - „Bądźmy bezpieczni” – M. Borowiecki, Z. Pytasz, E. Rygała

Wydawnictwa Szkolne PWN –Warszawa 2006

13

zasady żywienia człowieka

H. Kunachowicz – Zasady żywienia człowieka

WSiP

14

technologia gastronomiczna

M. Konarzewska – Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

Dla zawodu kucharz –Część I

REA

Wykaz podręczników
Rok 2010/2011
klasa I technikum – organizacji usług gastronomicznych
 

...
Zgłoś jeśli naruszono regulamin