Unit2Lekcja3Mięsa.pdf
(
8 KB
)
Pobierz
Las carnes, las aves y los mariscos
Las carnes, las aves y los mariscos
Mi sa
la carne de res
wo owina
ł
el cerdo
wieprzowina
el cordero
jagni cina
ę
el pollo
kurczak
el pescado
ryba
los mariscos
ma
łż
la carne molida
mielona wo owina
ł
asado
piecze
ń
el bisté
stek
el chorizo
kie basa
ł
las chuletas
kotlety
el tocino
boczek
el jamón
szynka
el pavo
indyk
el pato
kaczka
la langosta
homar
los camarones
krewetki
las almejas
ma e
łż
ę
Plik z chomika:
uzavrano
Inne pliki z tego folderu:
Supermarket.pdf
(8 KB)
Unit1Lekcja10Dolegliwości.pdf
(8 KB)
Unit1Lekcja1Łazienka.pdf
(13 KB)
Unit1lekcja2Przestępstwo.pdf
(14 KB)
Unit1lekcja3Rośliny.pdf
(14 KB)
Inne foldery tego chomika:
H.S. Chandler
Hadzi-Murat Mugujew
Hakan Nesser
Håkan Nesser
Halina Rudnicka
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin