Dobra kuchnia Marynaty i przetwory kwaszone - Jolanta Bąk.pdf
(
62 KB
)
Pobierz
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
ISBN: 9788362521777
Dobra kuchnia Marynaty i przetwory kwaszone - Jolanta Bąk
ISBN: 9788362521777
Kuchnia staropolska nie mogła obejść się bez domowych przetworów z
warzyw i owoców. Dziś ? na fali powrotu do zdrowych nawyków
żywieniowych ? chętnie sięgamy po te powszechnie stosowane przez
nasze babcie sposoby, gdyż własnoręcznie przygotowane przetwory nie
zawierają sztucznych dodatków.Do najpopularniejszych metod
utrwalania produktów zalicza się marynowanie i kwaszenie. Dzięki nim
otrzymujemy pełnowartościowy i smaczny produkt. Przygotowane w
zaciszu własnego domu, z wyselekcjonowanych, zdrowych warzyw i
owoców przetwory, to prosty i pewny sposób na zatrzymanie smaków
lata i jesieni w słoiku. Marynaty i przetwory kwaszone to zbiór przepisów
na przetwory, po które najczęściej sięgamy, gdy w sklepach brakuje
świeżych warzyw i owoców.
Niniejsza publikacja zawiera jedynie fragment
pełnej wersji książki.
Pełną wersję znajdziesz
klikając tutaj
.
ISBN: 9788362521777
Plik z chomika:
magnanium
Inne pliki z tego folderu:
Kompoty, dżemy, marynaty - Zdzisława Skrodzka.pdf
(57 KB)
Dobra kuchnia Marynaty i przetwory kwaszone - Jolanta Bąk.pdf
(62 KB)
Produkty pszczele i przetwory miodowe - M_Wojtacki skan stron.rar
(127465 KB)
Inne foldery tego chomika:
17 000 KSIAZEK
Cenne e-booki, warto je mieć
Chmielewska Joanna
DIETA DUKANA
E-BOOK Dziwadła
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin