Napoli.pdf

(55 KB) Pobierz
36429008 UNPDF
Napoli
Składniki
Nieduży arbuz, pomarańcza, banan, po pół szklanki malin i
wydrylowanych wiśni, 3 owoce kiwi, kiść winogron, 2 jabłka, 3
mandarynki, tabliczka czekolady deserowej, 2 łyżki śmietanki
kremowej, 50 g rumu
Sposób przyrządzania
Arbuz przekroić na dwie równe części. Na krawędzi każdej połówki wyciąć ząbki. Wybrać
miąższ. Wszystkie owoce pokroić według własnej fantazji, skropić rumem, włożyć do
arbuza. Schłodzić. Pokruszoną czekoladę rozpuścić w śmietance w rondelku trzymanym
nad parą. Sałatkę polać czekoladą w esy-floresy. Wstawić na godzinę do lodówki.
 
36429008.001.png
Zgłoś jeśli naruszono regulamin