Botwinka 1.pdf
(
26 KB
)
Pobierz
4243950 UNPDF
Botwinka
Składniki
1 kg botwinki, po kilka gałązek kopru i szczypiorku, pół łyżeczki kwasku cytrynowego,
łyżeczka cukru, łyżeczka soli
Sposób przyrządzania
Botwinkę starannie umyć, uszkodzone liście odrzucić, a pozostałe pokroić jak do zupy,
wymieszać z posiekaną zieleniną, solą, cukrem i kwaskiem cytrynowym, podgrzać.
Następnie przełożyć do czystych słoików i pasteryzować godzinę.
Plik z chomika:
jabolek67
Inne pliki z tego folderu:
Botwina 1.doc
(6 KB)
Botwina 2.pdf
(39 KB)
Botwina 3.doc
(6 KB)
Botwina 4.pdf
(39 KB)
Botwina duszona z jabłkiem.doc
(19 KB)
Inne foldery tego chomika:
BARSZCZE
BULJONY I WYWARY
CEBULOWE
CHIŃSKIE
CHŁODNIKI
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin