sczemat tech.warzyw i owoców.doc

(28 KB) Pobierz
Restauracja

Restauracja

„U KRYSTYNY”

ul. Górska 23

34-120 Andrychów

Schemat procesu technologicznego

Z.4.4.4 a

Egzemplarz nr 1

Strona 1 z 1

Data: 04.10.2007.

Wydanie 01 / 2007

Podpis

Data

Opracował:

Paweł Nowak

 

 

Zatwierdziła:

Jan Nowak

 

 

 

E. WARZYWA I OWOCE

 

Przyjęcie towaru



 



Przechowywanie

 

 

Obróbka brudna



 

                                  Woda                 Mycie warzyw i owoców



 

Do produkcji zup,bulionów



 

 

 

 





Woda,sól                             Obróbka termiczna warzyw                Rozdrabnianie       





do produkcji



                                                                                             Podział                            kombinowanych



 

 

 

 

                                   



                           Schładzanie warzyw                              Przyrządzanie potraw

                                                                           CCP1                                                   na zimno,dodatków z surowych



                                                                                                                                       Warzyw i owoców                              przyprawy,sos



                                                                                                                                                                                                       Majonez

 

 

                                  

 

                          Przyrządzanie potraw                             Przechowywanie potraw





                                                            Z warzyw gotowych                                                w lodówce CCP2





 

 

 

 



Naczynia,sztućce                                        SERWOWANIE

 

 

Zgłoś jeśli naruszono regulamin