schemat tech. Gorące kombinacje potraw.doc

(23 KB) Pobierz
Restauracja

Restauracja

„U KRYSTYNY”

ul. Górska 23

34-120 Andrychów

Schemat procesu technologicznego

Z.4.4.4 a

Egzemplarz nr 1

Strona 1 z 1

Data: 04.10.2007.

Wydanie 01 / 2007

Podpis

Data

Opracował:

Paweł Nowak

 

 

Zatwierdziła:

Jan Nowak

 

 

 

G.GORĄCE KOMBINACJE POTRAW

 

 

 



                                                     Użycie surowców                         warzywa,owoce,potrawy mięsne



Makarony,kasze,mrożonki

 

 

 

 

 

Potrawy mięsne w dużych kawałkach                       Obróbka wstępna





 

 





                                                      Obróbka cieplna



 

 

                                                         Schładzanie CCP1



 

 

 

                                                  Przechowywanie w lodówce

                                                                    CCP2



 

 

 

                                                              Podgrzewanie



 

 

 



Naczynia ,sztućce                               SERWOWANIE

Zgłoś jeśli naruszono regulamin