Arkusz monitorowania CCP3.doc

(39 KB) Pobierz
Karta kontroli temperatury w urządzeniu chłodniczym

 

Sprawdził/zatwierdził:

data:              

podpis:              

 

Restauracja

„U KRYSTYNY”

ul. Górska 23

34-120 Andrychów

Arkusz monitorowania  CCP3

Z.4.5.7

Data: 04.10.2007

Wydanie 01 / 2007

Egzemplarz nr 1

 

Mięso wołowe

temp. krytyczna – poniżej 63°C

temp. w środku kawałka mięsa

– od 63°C do 70°C

Mięso wieprzowe

temp. krytyczna – poniżej

temp. w środku kawałka mięsa

– od 74°C do 80°C (min. przez 2 min)

Drób

temp. krytyczna – poniżej 74°C

temp. w środku kawałka mięsa

– od 74°C do 80°C (min. przez 2 min)

Data/Ilość

Wykonał

Uwagi

Data/Ilość

Wykonał

Uwagi

Data/Ilość

Wykonał

Uwagi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...
Zgłoś jeśli naruszono regulamin