Kotlety baranie wędzone.pdf
(
139 KB
)
Pobierz
349205414 UNPDF
1 Kotlety z jagnięcia – 5,0 kg,
2 Sól – 0,18 kg
3. Saletra – 0,01 kg
4 Jałowiec – 0,005 kg
5 Lid laurowy – 8 szt
6. Czosnek – 3-5 ząbków
7. Majeranek – 0,005 kg.
Kotlety natrzed olą aletrą przyprawami oraz roztartym czonkiem Zotawid 7-10 dni w chłodnym
miejcu polewając codziennie wytworzoną olanką Wyjąd zrobid pętelki z przędzy uzyd 3-4
godziny.
Wędzid 6-8 dni zimnym dymem.
Produkt redniotrwały
Autorzy: Tadeusz Barowicz i Wojciech Tatarczuch
Nadełał Maxell
Plik z chomika:
bobik77775
Inne pliki z tego folderu:
Baranina wędzona.pdf
(123 KB)
Kotlety baranie wędzone.pdf
(139 KB)
Ozór wołowy wędzony gotowany.pdf
(149 KB)
Ozór wołowy wędzony.pdf
(113 KB)
Podgardle wędzone.pdf
(447 KB)
Inne foldery tego chomika:
1929-2005 Zdzisław Beksiński
31 Tropiciele zbrodni
Afryka
Altanki
Archiwalne atlasy
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin