L.docx

(20 KB) Pobierz

L.p

Czynność

Czas trwania

[min]

wa

[kJ/min]

wb

[kJ/min]

wc

[kJ]

1.        

Przygotowanie stanowiska roboczego

15

8

7

225

2.        

Pobór składników do przygotowania ciasta

15

10

15

375

3.        

Mieszanie ciasta

60

2,5

9

690

4.        

Ważenie i dzielenie ciasta

15

4,2

7

168

5.        

Formowanie ciasta

10

4,2

4

82

6.        

Wkładanie ciasta do pieca

5

2,5

7

47,5

7.        

Pobór składników do sporządzenia kremów

20

11

14

500

8.        

Wyjmowanie upieczonego ciasta

5

2,5

6,5

45

9.        

Przygotowanie kremów

50

4,2

3

360

10.     

Przerwa

15

1,2

1,2

36

11.     

Pobór składników do przygotowania ciasta II

15

10

15

250

12.     

Mieszanie ciasta II

60

2,5

9

690

13.     

Ważenie i dzielenie ciasta II

15

4,2

7

168

14.     

Formowanie ciasta II

...
Zgłoś jeśli naruszono regulamin