Polędwica wieprzowa wędzona.pdf
(
27 KB
)
Pobierz
5857287 UNPDF
Polędwica wieprzowa wędzona
Składniki:
5 kg schabu bez kości 180 g soli 10 g saletry 10 g ziela angielskiego 10 g pieprzu
Sposób wykonania:
Mięso zamarynować w taki sam sposób, jak karkówkę na baleron (8 - 10 dni). Zawinąć
ciasno w błonę z sadła i wędzić 4 dni w ciepłym dymie.
Plik z chomika:
witmat1
Inne pliki z tego folderu:
_eBooks.PL_Kuchnia-GRIL.pdf
(288 KB)
7 patentów na idealnego grilla.pdf
(705 KB)
13 przepisów na bezmięsne dania z grilla.pdf
(1144 KB)
43.jpeg
(89 KB)
50 przepisów_Mięso_wołowina_wieprzowina_Góra_1991.pdf
(12339 KB)
Inne foldery tego chomika:
JAN PAWEŁ II
Klaus Kinski
Pociągi Pancerne
Pliki dostępne do 08.07.2024
Pliki dostępne do 16.11.2022
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin