Bitki wołowe z papryką.pdf
(
43 KB
)
Pobierz
66449202 UNPDF
Bitki wołowe z papryką i cebulą
Składniki
60 dag wołowiny, 2 nieduże cebule, strąk czerwonej papryki,
mąka do obtoczenia, tłuszcz do smażenia, pieprz, sól
Sposób przyrządzania
Mięso pokroić na plastry, zbić tłuczkiem, obtoczyć w mące. Obsmażyć z obu stron na
patelni (około 2 min z każdej strony). Przełożyć do garnka, wlać trochę wody, dusić do
miękkości. Pod koniec dodać paprykę pokrojoną w paski i cebulę - w kostkę, trzymać na
ogniu jeszcze 10-15 minut. Podawać z ryżem i dużą ilością zieleniny. 100 g > 100 kcal.
Plik z chomika:
witmat1
Inne pliki z tego folderu:
_eBooks.PL_Kuchnia-GRIL.pdf
(288 KB)
7 patentów na idealnego grilla.pdf
(705 KB)
13 przepisów na bezmięsne dania z grilla.pdf
(1144 KB)
43.jpeg
(89 KB)
50 przepisów_Mięso_wołowina_wieprzowina_Góra_1991.pdf
(12339 KB)
Inne foldery tego chomika:
JAN PAWEŁ II
Klaus Kinski
Pociągi Pancerne
Pliki dostępne do 16.11.2022
Pliki dostępne do 21.01.2024
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin