Farsz do naleśników,krokietów i pasztecików.pdf
(
40 KB
)
Pobierz
70612949 UNPDF
Farsz do naleśników, krokietów i pasztecików
Składniki
40 dag świeżych koźlarzy lub podgrzybków, 30 dag pieczonego
kurczaka, 2 żółtka, 3 łyżki gęstej śmietany, 10 dag migdałów, pół
łyżeczki keczupu, curry, pieprz, sól
Sposób przyrządzania
Migdały zblanszować, obrać ze skórki, zmiażdżyć lub bardzo drobno posiekać. Starannie
oczyszczone grzyby ugotować w małej ilości wrzątku, osączyć i razem z mięsem drobno
posiekać lub zemleć. Wymieszać ze śmietaną, żółtkami, keczupem i przyprawami Zbyt
rzadki farsz można zagęścić bułką tartą. (100 g - 205 kcal).
Plik z chomika:
hubira
Inne pliki z tego folderu:
kluseczki lane.png
(69 KB)
KLUSKI ŚLĄSKIE Z PIETRUSZKOWYMI SKWARKAMI.png
(128 KB)
kluski slaskie.png
(64 KB)
Pierogi.jpg
(53 KB)
kluski.jpg
(29 KB)
Inne foldery tego chomika:
◆RÓŻNE - dania
◆WYROBY
◆ZACIERKA
♥ ♥ ♥ ♥ A♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ B♥ ♥ ♥ ♥
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin