Farsz do szarlotek.pdf
(
107 KB
)
Pobierz
734071994 UNPDF
Farsz do szarlotek
Składniki
½ kg jabłek
Spoób wykonania
Jabłka obrad i oczycid Natępnie opłukad, ouzyd i zetrzed na tarce
o dużych oczkach Przełożyd do czytych i uchych łoików Lekko
docinąd
Słoiki zczelnie zakręcid i pateryzowad przez około 15 minut
Natępnie wynied do ciemniej i zimnej piwnicy.
Takie jabłka ą idealne na zarlotkę lub do naleników Oczywicie
przed wyłożeniem na ciato należy dodad do nich cukier, cynamon,
bakalie W zimę też można mied maczne zarlotki
Z podanych kładników wyjdą 2 łoiczki po około 370 ml
Smacznego.
Plik z chomika:
hubira
Inne pliki z tego folderu:
Powidła śliwkowe.pdf
(180 KB)
Owoce pigwowca w syropie.pdf
(104 KB)
Nutella ze śliwek węgierek.pdf
(102 KB)
Mus z jabłek.pdf
(105 KB)
Maliny w syropie.pdf
(114 KB)
Inne foldery tego chomika:
◆ PRZETWORY
◆AJVAR
◆buraczki
◆cukinia
◆czosnek
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin