Ryba z rusztu.pdf
(
41 KB
)
Pobierz
34420163 UNPDF
Ryba z rusztu
Składniki
60 dag filetów z dorsza lub karmazyna, łyżki oliwy lub oleju, łyżka
soku z cytryny, sproszkowana papryka, sól, pieprz
Sposób przyrządzania
Z umytych i osączonych filetów zdjąć skórę. Rybę pokroić na spore kawałki. Oprószyć je
solą, pieprzem i skropić łyżką oliwy wymieszaną z sokiem cytrynowym, odstawić na
godzinę, od czasu do czasu obrócić. Następnie kawałki osączyć, posypać papryką i piec
na rozgrzanym ruszcie posmarowanym oliwą po 5 min z każdej strony, skrapiając oliwą.
Podawać z surówką.
Plik z chomika:
makslojer
Inne pliki z tego folderu:
Śledziówka.pdf
(51 KB)
Śledź marynowany z kaparami.pdf
(55 KB)
Śledzie.pdf
(50 KB)
Śledzie zapiekane.pdf
(54 KB)
Śledzie w pierzynce.pdf
(58 KB)
Inne foldery tego chomika:
amateur
atcht
Babycook
Bigfish Games - Cradle of Rome Crack {DanManInSane}
Bóle kręgosłupa - poradnik medycyny naturalnej
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin