Unit2Lekcja3Mięsa.pdf
(
8 KB
)
Pobierz
Las carnes, las aves y los mariscos
Las carnes, las aves y los mariscos
Mi sa
la carne de res
wo owina
ł
el cerdo
wieprzowina
el cordero
jagni cina
ę
el pollo
kurczak
el pescado
ryba
los mariscos
ma
łż
la carne molida
mielona wo owina
ł
asado
piecze
ń
el bisté
stek
el chorizo
kie basa
ł
las chuletas
kotlety
el tocino
boczek
el jamón
szynka
el pavo
indyk
el pato
kaczka
la langosta
homar
los camarones
krewetki
las almejas
ma e
łż
ę
Plik z chomika:
Dengel
Inne pliki z tego folderu:
Unit6Lekcja1TransportPubliczny.pdf
(7 KB)
Unit5Lekcja10Salon.pdf
(7 KB)
Unit5Lekcja9Przód samochodu.pdf
(7 KB)
Unit5Lekcja8Obrażenia.pdf
(8 KB)
Unit5Lekcja7Warzywa.pdf
(7 KB)
Inne foldery tego chomika:
English-Spanish Vocabulary
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin