Botwinka.pdf
(
26 KB
)
Pobierz
4243950 UNPDF
Botwinka
Składniki
1 kg botwinki, po kilka gałązek kopru i szczypiorku, pół łyżeczki kwasku cytrynowego,
łyżeczka cukru, łyżeczka soli
Sposób przyrządzania
Botwinkę starannie umyć, uszkodzone liście odrzucić, a pozostałe pokroić jak do zupy,
wymieszać z posiekaną zieleniną, solą, cukrem i kwaskiem cytrynowym, podgrzać.
Następnie przełożyć do czystych słoików i pasteryzować godzinę.
Plik z chomika:
ekonarski
Inne pliki z tego folderu:
Przyprawy do każdej potrawy - Anna Popis-Witkowska.pdf
(2747 KB)
Botwinka.pdf
(26 KB)
Ciasta.rar
(29873 KB)
Inne foldery tego chomika:
Ciasta - Moje własne przepisy 2012
Ciasta 2012 - Foto i tekst
Ciasta,torty i inne słodkości 2012
Coś dobrego HIT 2012
Kuchnia mój zbiór 2012
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin