Polędwica wieprzowa wędzona.pdf
(
27 KB
)
Pobierz
5857287 UNPDF
Polędwica wieprzowa wędzona
Składniki:
5 kg schabu bez kości 180 g soli 10 g saletry 10 g ziela angielskiego 10 g pieprzu
Sposób wykonania:
Mięso zamarynować w taki sam sposób, jak karkówkę na baleron (8 - 10 dni). Zawinąć
ciasno w błonę z sadła i wędzić 4 dni w ciepłym dymie.
Plik z chomika:
ducky69
Inne pliki z tego folderu:
Powidła królewskie.pdf
(28 KB)
Przechowywanie kuropatw i innych ptaków.pdf
(30 KB)
Przecier ze szczawiu.pdf
(38 KB)
Przetwory z owoców i warzyw.pdf
(56 KB)
Salceson biały l.pdf
(28 KB)
Inne foldery tego chomika:
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin