Grzyby duszone w śmietanie.pdf

(101 KB) Pobierz
Onet.pl Gotowanie
Onet.pl Gotowanie
http://gotowanie.onet.pl/34910,druk.html
Grzyby duszone w Ļmietanie
Skþadniki
¤ 30 dag prawdziwkw lub podgrzybkw
¤ 1 cebula
¤ 5 dag masþa
¤ 1 rozgnieciony zĢbek czosnku
¤ pieprz
¤ 1 kostka Rosoþu woþowego
¤ 0,5 szklanki Ramy Cremefine do gotowania
Etapy przygotowania
1. OczyĻę grzyby dokþadnie, opþucz i osĢcz. Pokrj duŇe
grzyby w paski, maþe zostaw w caþoĻci.
2. Obierz cebulħ, drobno posiekaj i zeszklij na maĻle.
Dodaj rozgnieciony czosnek i grzyby, sl i pieprz.
3. RozpuĻę kostkħ Rosoþu woþowego w szklance wrzĢcej
wody, bulionem zalej grzyby i duĻ ok. 30 minut. Dodaj
Ramħ Cremefine do gotowania i gotuj jeszcze przez
3Î4 minuty. Doprawię do smaku.
2009-09-03
Powrt Ç
drukuj
Copyright 1996-2009 Onet.pl SA
1 z 1
2009-09-26 20:11
232087336.008.png 232087336.009.png 232087336.010.png 232087336.011.png 232087336.001.png 232087336.002.png 232087336.003.png 232087336.004.png 232087336.005.png 232087336.006.png 232087336.007.png
Zgłoś jeśli naruszono regulamin