Sk�adniki: 1 �agodna zupka chi�ska 1 pikantna zupka chi�ska 1 puszka kukurydzy 5 jajek 1 ma�y s�oik og�rk�w konserwowych 1 ma�y s�oik papryki konserwowej �redniej wielko�ci cebula lub por majonez Spos�b wykonania: Przyprawy z zupek chi�skich rozpu�ci� w 1 szklance gor�cej wody. Zala� pokruszony makaron, przykry� i zostawi� pod przykryciem do ostudzenia. Kukurydz� os�czy� z zalewy. Jajka ugotowa� na twardo, ostudzi� i pokroi� w kostk�. Og�rki konserwowe, papryk� konserwow� i cebul� pokroi� w kostk�. Do miski prze�o�y� ostudzony makaron, kukurydz�, jajka, og�rki, papryk� i cebul�. Doda� majonez i wymiesza�. Sch�odzi� w lod�wce. Sk�adniki wystarcz� na oko�o 7 porcji. Smacznego.
rafaelrafel26