Sałatka z tuńczyka i świeżych ogórków.pdf

(178 KB) Pobierz
Sa³atka z tuñczyka i œwie¿ych ogórków - Kuchnia Gazeta.pl
Sałatka z tuńczyka i świeżych ogórków - Kuchnia Gazeta.pl
Blogi Forum Poczta Randki
+ Ogłoszenia Aaaby.pl Gazeta Wyborcza
Kobieta: | Wysokie Obcasy | Avanti | Poradnik Domowy | Kuchnia | Dziecko | Ślub | Cztery Kąty | Rodzić po Ludzku |
Kuchnia
Nauka gotowania
Dla zaawansowanych
Wasze przepisy
Przepisy ze świata
Przepisy A. Kręglickiej
Przepisy M. Gessler
ABC Przypraw
Forum Kuchnia
Poleca "Kuchnia"
Numery "Kuchni"
Reklama
Gazeta.pl > Kuchnia
Piątek , 27 stycznia 2006
Sałatka z tuńczyka i świeżych ogórków
Danie wegetariańskie: tak
Autor: izolda
Składniki:
- 2 puszki tuńczyka
- świeży ogórek (duży szklarniowy albo
kilka mniejszych)
- puszka groszku
- puszka kukurydzy
- mała cebulka lub szczypior
Sposób przyrządzania:
Kroimy ogórek w duża kostke, cebulkę w drobną kostkę, dodajemy tuńczyki,
groszek i kukurydzę; solimy, pieprzymy, dodajemy oliwę z oliwek i koniecznie
dobry ocet balsamiczny (ilość octu w zależnośći od upodobań)
Baza przepisów
powrót
Ciasta
Dania z kurczaka
Dania z ryb
Dania z wieprzowiny
Dania z wołowiny
Desery
Dodatki do dań
Drinki
Grill
Grzyby
Napoje
Przetwory
Przystawki
Sałatki
Sosy
Śniadania
Zupy
Dodaj przepis!
Wasze opinie
+ DODAJ swoją opinię
Ten artykuł nie ma jeszcze żadnych opinii.
Kuchnie świata
Kuchnia arabska
Kuchnia chińska
Kuchnia francuska
Kuchnia grecka
Kuchnia japońska
Kuchnia włoska
Copyright © Agora SA ˙•˙O nas˙•˙Reklama˙•˙Ochrona prywatności˙•˙Mapa serwisu
Poleć stronę znajomym | Zgłoś problem lub błąd
1 z 1
06-01-27 17:13
30575364.006.png 30575364.007.png 30575364.008.png 30575364.009.png 30575364.001.png 30575364.002.png 30575364.003.png 30575364.004.png 30575364.005.png
Zgłoś jeśli naruszono regulamin