Surówka z kapusty i ogórków.pdf

(168 KB) Pobierz
Surówka z kapusty i ogórków - Kuchnia Gazeta.pl
Surówka z kapusty i ogórków - Kuchnia Gazeta.pl
Blogi Forum Poczta Randki
+ Ogłoszenia Aaaby.pl Gazeta Wyborcza
Kobieta: | Wysokie Obcasy | Avanti | Poradnik Domowy | Kuchnia | Dziecko | Ślub | Cztery Kąty | Rodzić po Ludzku |
Kuchnia
Nauka gotowania
Dla zaawansowanych
Wasze przepisy
Przepisy ze świata
Przepisy A. Kręglickiej
Przepisy M. Gessler
ABC Przypraw
Forum Kuchnia
Poleca "Kuchnia"
Numery "Kuchni"
Reklama
Gazeta.pl > Kuchnia
Piątek , 27 stycznia 2006
Surówka z kapusty i ogórków
Danie wegetariańskie: tak
Autor:
Składniki:
- 40 dag kapusty cukrowej lub włoskiej
- 15 dag ogórków kwaszonych
- 2 łyżki drobno posiekanej zielonej
pietruszki
- kwas z ogórków
- 3 łyżki oleju
- sól i cukier do smaku
Sposób przyrządzania:
Baza przepisów
Oczyszczoną i umytą kapustę poszatkować drobno, najlepiej w robocie lub na
szatkownicy, dodać pokrojone w kostkę ogórki kwaszone i zieleninę. Wymieszać z
olejem, doprawić solą i cukrem do smaku. Ułożoną na półmisku surówkę
udekorować marchewką ozdobnie pokrojoną.
Ciasta
Dania z kurczaka
Dania z ryb
Dania z wieprzowiny
Dania z wołowiny
Desery
Dodatki do dań
Drinki
Grill
Grzyby
Napoje
Przetwory
Przystawki
Sałatki
Sosy
Śniadania
Zupy
Dodaj przepis!
powrót
Wasze opinie
+ DODAJ swoją opinię
Ten artykuł nie ma jeszcze żadnych opinii.
Kuchnie świata
Kuchnia arabska
Kuchnia chińska
Kuchnia francuska
Kuchnia grecka
Kuchnia japońska
Kuchnia włoska
Copyright © Agora SA ˙•˙O nas˙•˙Reklama˙•˙Ochrona prywatności˙•˙Mapa serwisu
Poleć stronę znajomym | Zgłoś problem lub błąd
1 z 1
06-01-27 17:22
34977933.006.png 34977933.007.png 34977933.008.png 34977933.009.png 34977933.001.png 34977933.002.png 34977933.003.png 34977933.004.png 34977933.005.png
Zgłoś jeśli naruszono regulamin