MARYNATA DO MIĘSA WOŁOWEGO.pdf
(
23 KB
)
Pobierz
MARYNATA DO MIĘSA WOŁOWEGO
MARYNATA DO MIĘSA WOŁOWEGO
1 szklanka przegotowanej ostudzonej wody,
2/3 szklanki octu winnego lub pół szklanki
czerwonego wytrawnego wina,
10 ziaren pieprzu,
3 liście laurowe,
10 ziaren ziela angielskiego.
Mięso wołowe marynujemy kilkanaście do kilkudziesięciu
godzin.
Plik z chomika:
poadrenalina
Inne pliki z tego folderu:
Boczek litewski.pdf
(139 KB)
Boczek wędzony z pieprzem.pdf
(204 KB)
BOCZKI WĘDZONE URODZINOWE.pdf
(270 KB)
GOLONKA PEKLOWANA WĘDZONA.pdf
(29 KB)
MARYNATA DO MIĘSA WIEPRZOWEGO NA DZIKO.pdf
(24 KB)
Inne foldery tego chomika:
angielski
Chlebki
Classic i Starsze
Dokumenty
Galeria
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin