Farsz do naleśników,krokietów i pasztecików.pdf
(
40 KB
)
Pobierz
70612949 UNPDF
Farsz do naleśników, krokietów i pasztecików
Składniki
40 dag świeżych koźlarzy lub podgrzybków, 30 dag pieczonego
kurczaka, 2 żółtka, 3 łyżki gęstej śmietany, 10 dag migdałów, pół
łyżeczki keczupu, curry, pieprz, sól
Sposób przyrządzania
Migdały zblanszować, obrać ze skórki, zmiażdżyć lub bardzo drobno posiekać. Starannie
oczyszczone grzyby ugotować w małej ilości wrzątku, osączyć i razem z mięsem drobno
posiekać lub zemleć. Wymieszać ze śmietaną, żółtkami, keczupem i przyprawami Zbyt
rzadki farsz można zagęścić bułką tartą. (100 g - 205 kcal).
Plik z chomika:
New2018
Inne pliki z tego folderu:
pieczen rzymska (klops).mht
(676 KB)
Baranina z kapustą włoską.pdf
(38 KB)
Befsztyk wiejski.pdf
(42 KB)
Baranina z fasolą1.pdf
(55 KB)
Bitki wołowe z papryką.pdf
(43 KB)
Inne foldery tego chomika:
▣ Rączka gotuje
_Kulinaria
۞ Kuchnia Turecka
Alkohole
CIASTA BEZ PIECZENIA ═══════════════
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin