Pieczarki marynowane.doc
(
252 KB
)
Pobierz
Pieczarki marynowane
Pieczarki marynowane
składniki
·
-
1 kg
małych pieczarek,
·
- ocet, cukier sól, ziele angielskie, listek laurowy
Sposób przygotowania
Pieczarki umyć, gotować w osolonej wodzie z dodatkiem octu (aby nie ściemniały) około 15 min.
Odcedzić, ułożyć w słoiku. Przygotować zalewę według własnego przepisu i zalać pieczarki.
Dodać ziele angielskie i listek laurowy
Plik z chomika:
Mannitu
Inne pliki z tego folderu:
Diabelskie ogórki.doc
(45 KB)
Pieczarki marynowane.doc
(252 KB)
Ogórki w chilli.odt
(12 KB)
Ogórki w przyprawie do grilla.odt
(13 KB)
Buraczki z papryką.odt
(13 KB)
Inne foldery tego chomika:
BIMBRY i wódki
Chleb
Ciasta
DANIA mięsne i półmięsne - smażone, duszone, pieczone
DRINKI, koktaile
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin