Truskawkowo-morelowy.pdf
(
73 KB
)
Pobierz
37869619 UNPDF
Truskawkowo-morelowy
Składniki
30 dag truskawek, 2-litrowe słoiki kompotu z moreli, pół
butelki półsłodkiego wermutu,butelka półsłodkiego
białego wina, 0,5 l wody mineralnej, kostki lodu, listki
melisy
Sposób przyrządzania
Truskawki umyć, osączyć, odszypułkować. Ułożyć owoce
w wazie, wlać kompot morelowy i wino. Przed podaniem dodać wodę
mineralną, kostki lodu, udekorować melisą.
Plik z chomika:
katkisok
Inne pliki z tego folderu:
Ananasowe gruszki z lodami.pdf
(69 KB)
Deser łowicki.pdf
(67 KB)
Deser morelowo-pomaranczowy.pdf
(70 KB)
Deser owocowo-rumowy.pdf
(80 KB)
Galaretka kardynalska.pdf
(89 KB)
Inne foldery tego chomika:
Alkohole
Boże Narodzenie
chleby
Kilka przepisów na
Lubię gotować
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin