Baranina marynowana wędzona.pdf
(
28 KB
)
Pobierz
5856715 UNPDF
Baranina marynowana wędzona
Składniki:
Sposób wykonania:
Baraninę (górkę, mostek, karkówkę, łopatkę) zamarynować, następnie włożyć do
żołądka baraniego, starannie oczyszczonego z tłuszczu i zasolonego, ścisło go
wypełniając. Żołądek zaszyć, obsuszać 1 dzień na powietrzu i wędzić 10 dni w gęstym
zimnym dymie. Po uwędzeniu ponownie obsuszyć i przechowywać w zimnym,
przewiewnym ciemnym miejscu. Spożywać po ugotowaniu - na gorąco.
Plik z chomika:
Rafiiiiiiiiii
Inne pliki z tego folderu:
Przetwory - przepisy.pdf
(752 KB)
PRZETWORY(1).rar
(1922 KB)
PRZETWORY.rar
(1922 KB)
Smalec domowy.pdf
(28 KB)
Zalewa octowa do ryb.txt
(0 KB)
Inne foldery tego chomika:
!!!Ciekawe!!!!#
;;;;;;;;;;;GRY PO POLSKU;;;;;;;;;;;;
~Rozmowy telefoniczne ~ ~zajrzyj bo fajne
► NALEWKI I WINA ◄
►►►TOP 25 NAJLEPSZYCH HORRORÓW ŚWIATA
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin