Szparagi z sosem holenderskim.pdf
(
64 KB
)
Pobierz
26067133 UNPDF
Szparagi z sosem holenderskim
Składniki
65 dag szparagów, sos holenderski (patrz: Sosy), białko jaja na
twardo, sól, pieprz
Sposób przyrządzania
Ze szparagów odciąć twarde końce, oskrobać, opłukać, ułożyć
końcami przy brzegu, główkami do środka prostokątnego żaroodpornego naczynia,
przykryć mikrofalową folią i mikrofalować 6-8 minut przy NAJWYŻSZEJ MOCY. Po
wyjęciu z kuchenki pozostawić w temperaturze pokojowej na 2-3 minuty. W tym czasie
przyrządzić sos holenderski. Szparagi polać sosem, posypać rozdrobnionym białkiem i
podawać.
Proporcje dla 4 osób.
Plik z chomika:
tatanka.com
Inne pliki z tego folderu:
Szparagi z bananami w sosie vinaigrette.doc
(20 KB)
Szparagi w maśle balsamico(1).flv
(7209 KB)
P1170597.JPG
(2423 KB)
Szparagi gotowane.rtf
(6 KB)
szparagi w szynce.jpg
(520 KB)
Inne foldery tego chomika:
$STRĄCZKOWE$
@ GARMAŻERKA
@JARZYNOWO WARZYWNY MIX
@KOTLETY
@PASZTETY JARSKIE
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin