ZAWIJASKI RYBNE W SOSIE CHRZANOWO.doc

(25 KB) Pobierz
ZAWIJASKI RYBNE W SOSIE CHRZANOWO – KOPERKOWYM

 

 

 

ZAWIJASKI RYBNE W SOSIE CHRZANOWO – KOPERKOWYM            

 

 

                                    Sos biały uniwersalny

                                    Ziarenka Smaku

                                 4 filety rybne (panga)

                                    sok z połowy cytryny

                                1 łyżka chrzanu

                                 3 łyżki oleju

                                 1 pęczek posiekanego koperku

                                    Pieprz, sól

 

Filety oprószyć Ziarenkami Smaku i pieprzem, skropić sokiem z cytryny, posypać połową koperku, zwinąć w rulonik, spiąć wykałaczką. Obsmażyć na oleju.

Sos biały przygotować wg przepisu na opakowaniu, dodać chrzan i koperek, włożyć roladki i dusić około 5 minut.

...
Zgłoś jeśli naruszono regulamin